BLOC

Aquest bloc és una finestra oberta a tots aquells racons del món que hem descobert en família. És la finestra oberta de la Nora, la meva. A través de la qual tot es mira amb els meus ulls, els d’una nena. Tot és nou. Net. Lluny de prejudicis. Amb capacitat de sorpresa constant. El món és tant bonic! De vegades, fins i tot, pot arribar a ser com un conte.

Quan vaig néixer, tot va canviar. La forma de viatjar, també.  Els pares no han deixat mai de viatjar. No s’han plantejat mai de deixar-ho de fer. Però ho fan diferent. Es viatja a un altre ritme. Des de la calma. Des d’unes altres necessitats. Mirant les coses amb uns altres ulls. És una oportunitat per a poder descobrir el món a través de la meva mirada.

Han decidit regalar-se temps. Temps compartit. Viatjar es regalar-nos aquest temps. Me’l regalen a mi. Se’l regalen a ells mateixos. En el fons, és igual el destí. Es tracta de sortir de les quatre parets de casa. De sortir de les rutines. De la zona de confort. I… t’obre. Et fa lliure. Et fa viure el present de forma més conscient.

Viatgem en família. Som un equip. I viatjar fa que siguin més forts els lligams entre nosaltres.

Per mi, quan viatjo es posen en marxa tot tipus d’estímuls. Nous paisatges, noves llengües, nous gustos, noves olors, nous climes… Aprenc viatjant. M’ensenya a estimar la diversitat, la naturalesa. M’ensenya a estimar el meu planeta.

I això m’agrada. M’enriqueix. Em fa feliç.

I amb el record d’un viatge acabat, comença la il·lusió d’un viatge per començar. Anem sumant moments únics lligats a llocs especials. Anem sumant pinzellades de tot allò que hem vist. Que hem viscut. Anem sumant records. I a aquests records li hem posat paraules. Vull obrir la finestra dels records dels meus viatges, de les meves escapades, de les meves excursions en família.

Els viatges de la Nora neix amb l’objectiu de compartir aquests records, intentant motivar i inspirar a qui també vulgui créixer viatjant.

El contingut d’aquest bloc està basat sempre en experiències personals. Hi trobareu petites guies. Rutes. Recomanacions. Memòries fetes de pinzellades. Descripcions personals del que hem vist i fet dels llocs per on hem passat.

Esteu ben asseguts? Teniu el cinturó posat? Doncs… obriu bé la finestra que comença el viatge!