Política de Privacitat

Política de Privacitat

Et dono a la benvinguda a la meva web i et convido a conèixer aquests termes abans que en facilitis les teves dades personals.

Menors d’edat

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran el menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no pots registrar-te com a usuari.

Alguns principis que has de conèixer

En www.elsviatgesdelanora.com és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

M’he esforçat a crear un espai segur i fiable i per això vull compartir els meus principis respecte a la teva privacitat:

  • Mai sol·licito informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que em necessitis.
  • Mai comparteixo informació personal de les meves usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compte amb el teu autorització expressa.
  • Mai utilitzo les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, de manera que t’aconsello com usuari que la visiteu periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Regulacions legals a què s’acull aquesta web

Els viatges de la Nora ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i a el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Nom del titular:  Mireia Tort Roset

NIF: 38086347A

Província: Barcelona

E-Mail: elsviatgesdelanora@gmail.com

Lloc Web: www.elsviatgesdelanora.com

Activitat: Divulgar i compartir textos, fotografies, experiències i coneixements a través d’un bloc.

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que m’enviïs a través dels formularis del web rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web”.

Per al tractament de dades dels usuaris aplico totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicaré a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicaré els següents principis que s’ajusten a les exigències de el nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requeriré el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informaré prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: Només sol·licitaré dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requereixo. Els mínims possibles.
  • Principi de limitació del termini de conservació: les dades es guardaran el temps necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat, t’informaré del termini de conservació corresponent.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenc totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

La nostra política

La nostra política de privacitat explica quines dades personals recollim dels nostres usuaris i com les utilitzem.

Els viatges de la Nora no allotja cap registre d’usuaris o apartat d’usuari, les dades d’usuari que recopilem els fem per:

  • Navegació del web. Consulta la pàgina de Política de Cookies.
  • Comentaris de les entrades o posts (o subscripció a la pàgina web si fos el cas): Les dades no es venen, presten o intercanvien amb cap altra plataforma sense el consentiment explícit de l’usuari. Per comentar les publicacions del bloc http://elsviatgesdelanora.com sol·licitem les següents dades personals: Nom, Email, Lloc web. Aquestes dades facilitades estaran ubicats en els servidors de hosting (DreamHost) de Elsviatgesdelanora.com (WordPress) la plataforma de subministrament i allotjament de blocs propietat de l’empresa nord-americana Automattic. Aquí pots llegir la seva Política de Privacitat
  • Formulari de contacte: Les dades proporcionades en el formulari de contacte no es venen, presten o intercanvien amb cap altra plataforma sense el consentiment explícit de l’usuari. Només les fem servir per a poder respondre a les teves peticions i oferir els nostres serveis.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Elsviatgesdelanora, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de elsviatgesdelanora.com en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.